Twitter
Google plus
Facebook
Vimeo
Pinterest

Fluid Edge Themes

Waar staan wij voor

Home  /  Waar staan wij voor
Goede voorbereiding

Na de gunning van een project begint bij ons de voorbereiding, dit is één van de belangrijkste onderdelen van het project. Wij zeggen altijd “wat we binnen verprutsen kunnen we buiten niet meer goed maken” een van de belangrijkste dingen hiervan is het plannen van het project. Hierin worden onze medewerkers tot in detail betrokken, waardoor iedereen in de praktijk weet hoe en wanneer elk onderdeel gereed moet zijn. Middels ons eigen softwaresysteem blijven onze medewerkers constant op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Vakmanschap

Onze straatmakers zijn allemaal vakmensen die zijn opgeleid volgens de laatste normen. Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn leiden onze leermeesters onze leerlingen op waardoor zij alle kneepjes van het “mooie” vak meekrijgen.

Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit is een belangrijke factor bij Maris Infra, door onze werknemers wanneer nodig op te leiden of om te scholen proberen wij onze kwaliteit hoog te houden. Om ons te onderscheiden op het gebied van kwaliteit en veiligheid zijn wij  NEN-EN-ISO 9001 : 2015 en VCA** gecertificeerd.